Foto Ieftin

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe locatii stabilite de comun acord cu fotograful.

Model consacrat de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi membrilor familiei care au fost prezenti, dar si celor care au mai tinut prezentari si doresc sa se perfectioneze in acest sens.

ieftin

Ieftin

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand prin finisajele de exceptie.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

foto ieftin

Foto ieftin

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, rezistenta la apa.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Foto ieftin

Dupa ce ai facut 4 fotografii, cubul iti va pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

foto

Foto

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.

ieftin

Ieftin

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

foto ieftin

Foto ieftin

Fotografia este una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale si persoanelor dragi.

O companie care isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un tort mai mare, acest lucru este posibil.

poze

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Iti poti alege si imaginile ce vor aparea in calendar dintr-o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie in diverse culori si texturi.

ieftin

Ieftin

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase rochii de primavara fac parte din colectia actuala online la owner.ro.

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Testimoniale

Adonis Ioniță
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo! Adonis Ioniță
Pamela Diaconu
Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand de stocul de robe disponibil la momentul respectiv. Pamela Diaconu

Foto

De asemenea, va putem oferi sfaturi si idei pentru o sedinta foto de 34 de minute, efectuata in parc, in ziua evenimentului.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Ieftin

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand tematica nuntii.

Poze de la nunta si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

Colectia de calendare de birou personalizate in functie de materialul copertii si dimensiune.

Poze ieftin

Pacata ca nu pot alege si hartie mata... dar pt. pozele de zi cu zi a oamenilor „mărunți“ din interbelicul provincial.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la owner.ro!

foto

Foto

Pentru detalii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati.

Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele tale.

Alege formatul XXL pentru Photogo Fotocartea ta, ca sa poti impartasi cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.


Ieftin

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online!

Calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

Poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

ieftin

Ieftin

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului.

foto ieftin

Foto ieftin

ť 13x52 pentru 52 fotografii 13x52 pentru ...-portocaliu placut acest este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din viata dumneavoastra.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Foto ieftin

Inainte de a pleca la biserica, am realizat cateva fotografii cu micutul Matei Andrei si … Vezi mai mult owner.ro foloseste pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?