Fotocarti Bebe

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

bebe

Bebe

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Fotocartea de Craciun poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu un peisaj.

fotocarti bebe

Fotocarti bebe

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Finisajul este realizat cu spira metalica si suport 111g /mp Pentru tiraje mai mari de owner.ro – owner.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Fotocarti bebe

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
foto carte

Foto carte

Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Parintii au ales o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

bebe

Bebe

Un tablou personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

A fost una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale si persoanelor dragi.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate.

foto carte bebe

Foto carte bebe

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune fotografii de familie.

foto carti

Foto carti

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

Este una din cele mai frumoase simboluri pe care le poti personaliza cu poza voastra si un mesaj dragut.

bebe

Bebe

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Testimoniale

Alex Manole
Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi. Alex Manole
Alberta Dima
| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti. Alberta Dima
Adela Marin
Calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare. Adela Marin

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

Bebe

Primesti asistenta gratuita atunci cand vrei sa cumperi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Fotocarte bebe

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 48 lei, de la owner.ro!

ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute.

foto carti

Foto carti

Ți-ar plăcea să prinzi strâns cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...


Bebe

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Juliana va pune la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate si ele pe capac, cu grafica dorita de dvs.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Foto carti

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

Borealy va ofera Cadouri de Craciun pentru Femei de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

bebe

Bebe

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

fotocarti bebe

Fotocarti bebe

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai importante momente din primul an de viata.

Fotocarti bebe

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Juliana va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.