Poze Personalizate

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

personalizate

Personalizate

Talpa 105% cauciuc natural. detalii Pisicile au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de cadouri personalizate, individualizate pentru fiecare barbat in parte.

Albumul foto personalizabil Baby este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din primul an de viata.

poze personalizate

Poze personalizate

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Calendare personalizate 2000 Calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Foto personalizate

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

poze

Poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

personalizate

Personalizate

Tiparim o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate integral pentru 2000 stantate sunt calendare la indemana oricui.

poze personalizate

Poze personalizate

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Daca iti doresti un calendar de perete pe care sa-l afisati acasa sau la birou.

poze

Poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de cadouri speciale pentru barbati, cadouri personalizate cu felicitari dulci din ciocolata.

personalizate

Personalizate

Oglinzile sunt gravate cu laser in magazinul de cadouri personalizate din Baia Mare care va ofera posibilitatea de a alege sa le pastrezi vii prin printarea fotografiilor!

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de cerintele voastre, avand un design aparte.

Testimoniale

Rica Nistor
Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 114 lei! Rica Nistor
Anton Dobre
Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta. Anton Dobre
Barbu Stan
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin! Barbu Stan
Edmond Dochioiu
In acelasi timp iti punem la dispozitie modele predefinite de calendare ce pot fi personalizate prin atasarea unui capac imprimat cu datele/grafica clientului. Edmond Dochioiu
Flora Dumitrescu
Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou cu pozele tale. Flora Dumitrescu

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Colectia de calendare de birou personalizate in functie de preferintele clientului.

Personalizate

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Poze personalizate

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

foto

Foto

Daca deranjeaza aceasta preluare, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne vizitati magazinul sau sa ne contactati telefonic.

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o gama larga de cadouri speciale pentru barbati, cadouri personalizate cu felicitari dulci din ciocolata.


Personalizate

Oferirea de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

Poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

personalizate

Personalizate

PetrecereaMea va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare complete pentru promovarea companiei, institutiei tale!

Doua modele de calendare de birou personalizate in functie de cerintele clientului.

poze personalizate

Poze personalizate

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Poze personalizate

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de fundaluri si texturi pe nuante de rosu.