Foto Carte Bebelusi

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto carti

Ți-ar plăcea să prinzi strâns cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

bebelusi

Bebelusi

De asemenea, un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Brasov.

fotocarte bebelusi

Fotocarte bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Cursul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa deprinda notiunile de baza ale machiajului intr-un mod cat mai profesional si inedit.

Fotocarti bebelusi

Indiferent ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi al afacerii dumneavoastra.

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase rochii de primavara fac parte din colectia actuala online la owner.ro.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
foto carte

Foto carte

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru cei dragi.

Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

bebelusi

Bebelusi

The Killers au executat unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care tocmai ai conceput-o.

Iti oferim sau pentru . Alege cadoul si in functie de numarul de bucati, tipul hartiei folosite, dimensiune, numar de pagini, tiraj, hartia pe care se scoate?

fotocarti bebelusi

Fotocarti bebelusi

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Da, pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 87 de culori, texturi...

foto carti

Foto carti

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele clientului.

bebelusi

Bebelusi

Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Testimoniale

Constanța Ionescu
Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului. Constanța Ionescu
Inocențiu Toma
| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Inocențiu Toma

Foto carti

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Bebelusi

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Foto carti bebelusi

Alege formatul XXL pentru Photogo Fotocartea ta, ca sa poti impartasi cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotografiile din aceasta sedinta foto, inainte de nastere, au fost realizate acasa la graviduta, cu mai multe tinute.

foto carte

Foto carte

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

Album de nunta trash the dress de la Brasov.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...


Bebelusi

Fotocartea de Craciun poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Cei de la Sweetela i-au dat un aspect extrem de important: calendarele realizate de noi vor fi personalizate pe fiecare fila cu datele si pozele clientului. – diverse teme – pot fi personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Fotografii din acest album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate.

bebelusi

Bebelusi

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Cu un design placut si minimalist aceste casti va ofera posibilitatea de a ne exprima originalitatea, obiectele personalizate ofera si alte avantaje.

fotocarti bebelusi

Fotocarti bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 48 lei, de la owner.ro!

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Foto carte bebelusi

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Agentiile imobiliare stiu foarte bine ca fotografiile de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.