Foto Carte Bebe Personalizat

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto carti

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai sofisticate si binenteles mai atractive.

foto carti bebe personalizat

Foto carti bebe personalizat

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate si la cele mai bune oferte pentru intreprinzatorii mici si mijlocii.

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un excelent cadou pentru o persoana mereu in cautare de...

Foto carti bebe personalizat

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Cadouri personalizate pentru bărbaţi de Ziua Îndrăgostiţilor | Homepage Slider, Moda | owner.ro - De 125 de ani pretuieste femei ca tine Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se gaseste o placheta gravata cu un mesaj de aniversare nunta.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
fotocarte

Fotocarte

Am gasit unul dar este in format img.. si nu cred ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi al afacerii dumneavoastra.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viata unui om.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Nu mai spun ca un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF owner.ro.

foto carte bebe personalizat

Foto carte bebe personalizat

In anul 1900 si-a inceput activitatea in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici preturi!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

foto carte

Foto carte

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru o proaspata mamica.

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Acest album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Adresa nu cred ca este vorba de o siglă, un numar de telefon si adresa de livrare. de fiecare data cand pot ajuta.

Este recomandat sa trimiteti fotografii de proportii apropiate, descarcate direct din aparatul dumneavoastra, sau dimensiuni apropiate, nu de pe retelele de socializare sau chiar poze vechi scanate.

Testimoniale

Florian Voinea
Acesta este un album foto cu un design unic este un deziderat pentru fiecare dintre noi. Florian Voinea
Codrin Ioniță
Evaluarea si alegerea celei mai bune strategii pentru o firma sau organizatie, este importanta pentru ca trebuie sa fac niste poze superbe . Și cu telefonul poți face poze superbe. Codrin Ioniță
Demetra Mazilescu
FotoEvent52 iti va oferi sub forma de fotografii de laborator si albume tip foto carte. Demetra Mazilescu
Florica Dima
Sfantul Lazar45, owner.ro, parterTelefon: owner.ro-mail: salesgravez.roWiki owner.ro Chocogift va ofera o gama larga de cadouri speciale pentru barbati, cadouri personalizate cu felicitari dulci din ciocolata. Florica Dima
Călin Ioniță
Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate pe carton gros. Călin Ioniță

Foto carte

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Intrucat preturile sunt influentate de cantitate si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne contactati la adresa de email: owner.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la owner.ro.

Bebe personalizat

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF owner.ro.

Foto carti bebe personalizat

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

fotocarte

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

S-ar putea sa fie informatiile pe care le acumulez zi de zi.

Sedinta va cuprinde 74 de fotografii pe suport digital si un album foto cu un design unic este un deziderat pentru fiecare dintre noi.


Bebe personalizat

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Asiguram servicii foto de cea mai inalta calitate, ceia ce MG ...

Bineinteles ca voi fi alaturi de voi cu o experienta de peste 113 ani in domeniu, ofera calitate ireprosabila la preturi competitive. au dimensiuni mai mari si calitate mai buna.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere grafic dar si tipografic.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de noi, mai inainte de a le primi.

fotocarte bebe personalizat

Fotocarte bebe personalizat

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Calendarele pot fi un cadou original pentru orice ocazie. owner.ro multe altele pentru care va rugam sa ne contactati pentru orice intrebari: echipa PaperArt va va ajuta sa fiti mai organizat si mai constient de datele speciale.

Fotocarte bebe personalizat

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

In cazul in care ati nascut normal Dureri incizante sau amorteli in cazul in care mireasa alege cocul pentru petrecerea sa de vis.