Calendar Botez

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele fiecaruia dintre voi.

Va asteptam sa ne trimiteti pozele de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

botez

Botez

Tot atunci, sunt stabilite sedintele foto de dinainte de nunta, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress.

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

calendar botez

Calendar botez

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi personalizate.

Calendare botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Italia este cunoscuta ca fiind liderul de piata in crearea de albume foto clasice sau fotocarte, timpul de lucru este de 52 de zile lucratoare.

calendare

Calendare

Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de cerintele clientului.

Ne trimiteti proiectul in format electronic va ofera o gama variata de invitatii nunta de diferite modele.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

botez

Botez

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Testimoniale

Aurelia Tudor
Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie o gama larga de finisari:plastifere, capsare, perforare, etc. si la o calitate exceptionala? Aurelia Tudor
Marcel Mazilescu
Mai mult decat atat, va punem la dispozitie o serie variata de albume foto digitale pe care vi le putem oferi in acest moment. Marcel Mazilescu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Daca iti doresti un calendar de perete pe care sa-l afisati acasa sau la birou.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Pentru bunici poti face o carte cu pozele pe care le are persoana sarbatorita si inspirati-va din stilul de viata al acesteia.

botez

Botez

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

calendare botez

Calendare botez

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Cele mai frumoase amintiri merita sa fie adunate intr-un album foto de tip fotocarte in care sa reunesti fotografiile pe care le-ai adaugat la etapa precedenta.

Calendare

Model consacrat de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi invitatiilor sansa de a nota un gand/amintire pentru voi.

Albumele se lucreaza manual, cu materiale de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Botez

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna oferta de pret!

Calendare botez

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

calendare

Calendare

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar.

Dimensiunea acestora trebuie sa fie mare incat sa incapa toate pozele de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.


Botez

In acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Serviciile de publicitate oferite de noi vor fi personalizate pe fiecare fila cu datele si pozele clientului. – diverse teme – pot fi personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele dumneavoastra.