Calendar Bebelusi Primul An

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare personalizate pentru birou care sa cuprinda si sigla dar si alte informatii importante.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF owner.ro.

Traim in secolul vitezei si stim cat de important este sa ai doar un anumit buget pentru printarea materialelor tale personalizate.

calendar bebelusi primul an

Calendar bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF owner.ro.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 48 lei, de la owner.ro!

Calendar bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL owner.ro.

calendar

Calendar

Pentru a realiza economii, mâna de la Like rămâne fără haină Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in parte.

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Pai in primul rand, trebuie sa acordati Ca orice sentiment sau eveniment important din viata celor care conteaza pentru tine.

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.

Testimoniale

Marta Albu
Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe owner.ro. Marta Albu
Laurian Stan
Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri petrecute in inima muntilor. Laurian Stan
Marga Popescu
Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo! Marga Popescu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

*Pretul efectiv se calculeaza in urma unei cereri de oferta si se calculeaza functie de complexitatea si tipul lucrarii.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL owner.ro.

Tema va pune la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

calendar bebelusi primul an

Calendar bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL owner.ro.

Calendar

Pentru a realiza economii, mâna de la Like rămâne fără haină Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai noi jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru owner.ro Avem pe stoc tricouri dama de la Fruit of the Loom in diferite culori.Oferim servicii de per..

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF owner.ro.

Calendar bebelusi primul an

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al ...

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

calendare

Calendare

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare, calendare triptice de perete cu diferite modele și tematici.

PetrecereaMea va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.


Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL owner.ro.

Date tehnice: Copertile se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele tale.