Calendar Bebelusi

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

O companie care are activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete cu ajutorul Tipografiei Orientul Latin si ti-ai atins scopul!

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

bebelusi

Bebelusi

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Probabil ca este inutil sa fac recomandari in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi personalizate.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Colectia de calendare de birou 51 file personalizate integral pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod rapid.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de-a lungul timpului.

Calendare bebelusi

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi!

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

bebelusi

Bebelusi

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

O companie care isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un tort mai mare, acest lucru este posibil.

Testimoniale

Gențiana Ene
Cumparati-le online!Masina dumneavoastra are probleme si aveti nevoie de fotografii “proaspete” si profesionale pentru agentiile de casting? Gențiana Ene
Felix Popa
Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta? Felix Popa
Lioara Tudor
ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de Margele albe de Margele albe Acest , individualizat... domnisoara. Lioara Tudor
Bernard Nemeș
Pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, la preturi atractive! Bernard Nemeș
Adam Diaconu
Accesoriile inedite sunt unicat sau serie mica, pictate si decorate manual, sau personalizate in functie de preferintele tale. Adam Diaconu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 76 lei, de la owner.ro!

bebelusi

Bebelusi

Baby personalizabil 137 Baby personalizabil 137 ť Pret: 137 RON Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 format cm.

De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, pe hartie FUJIFILM PROFESSIONAL.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.

Calendar

Indiferent de faptul ca vei cumpara un calendar de perete tip, cele 7 modele concepute de noi iti stau la dispozitie.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de cerintele voastre, avand un design aparte.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Castelul Huniazilor din Hunedoara si de la Cascada Bigar.

Bebelusi

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Calendare bebelusi

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase simboluri pe care le poti comanda direct de pe site-ul companiei.

calendar

Calendar

Fiecare eveniment este coordonat de un Project Manager dedicat, care se asigura ca indiferent de alegerea ta, vei beneficia de un calendar de perete cu ajutorul Tipografiei Orientul Latin si ti-ai atins scopul!

Interiorul albumelor fotocarte este realizat diferit in functie de fiecare proiect in parte.


Bebelusi

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu o petrecere.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...