Calendar Digital Nunta

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Fie că este vorba de o siglă, un numar de telefon si adresa de livrare. de fiecare data cand un client se uita pe calendar, compania dvs. va fi acolo.

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

digital nunta

Digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste cel mai potrivit cadou pentru persoana sarbatorita.

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai remarcabile momente din viata noastra.

calendar digital nunta

Calendar digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste salvarea proiectului.

Fotografii din acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch.

Calendare digital nunta

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al copilului.

calendar

Calendar

Mentionam ca valoarea minima a comenzi trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperti sau pe toate paginile din calendar.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

digital nunta

Digital nunta

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe owner.ro.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Vasilică Ioniță
Puteti alege dintre mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch. Vasilică Ioniță
Alis Diaconescu
Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo! Alis Diaconescu
Pleșu Ene
Albumele sunt realizate cu coperti tari si fotografiile sunt tiparite pe hartie de calitate si ... cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori si formate specifice, calendarele ... Pleșu Ene

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Mentionam ca valoarea minima a comenzi trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe fiecare pagina din calendar.

Indiferent de greutatea coletului Aceasta este un album menit sa pastreze cele mai... completa cu poze, cuvinte si alte lucruri la care tineti.

digital nunta

Digital nunta

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si rafinate branduri si dumneavoastra.

... dim: 34cm x 34cm personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON mare Wedding 52 poze pentru pozele de la ta.

calendare digital nunta

Calendare digital nunta

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si accesibile modalitati de realizare a acestei dorinte.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Calendar

O companie care isi desfasoara activitatea in domeniul acesta ar trebui sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete cu ajutorul Tipografiei Orientul Latin si ti-ai atins scopul!

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

Digital nunta

In acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Calendar digital nunta

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai remarcabile momente din viata noastra.

Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila Album foto 76 poze 10x76 coperta personalizabila.

calendare

Calendare

Calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare.

Inevitabilitatea timpului e unul din cele mai frumoase momente de la ceremonie, dar si de la botezul micutului Patrick.


Digital nunta

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate pozibila.

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, rezistenta la apa.

Echipa Photogo va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare complete pentru promovarea companiei, institutiei tale!